Lumo Energia

Elavtal för stora företag

Letar du efter ett prisvärt elavtal för ditt företag? Överstiger ditt företags elförbrukning 100 MWh per år? Det lönar sig att konkurrensutsätta ett stort företags elavtal för att säkerställa ett bra pris. På Lumo Energia erbjuder vi de bästa elavtalen till konkurrenskraftiga priser.

 

För att få en offert om ett elavtal, fyll i formuläret nedan. Våra experter kommer att kontakta dig och du får vårt bästa erbjudande för ett elavtal som är skräddarsytt för dig.

 

Kontaktformuläret är avsett för företagskunder vars elförbrukning överstiger 100 MWh/år. Om förbrukningen är mindre, kolla in våra elavtal här.

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Fossilfri energi är ett ansvarsfullt val

Att välja energikälla är ett enkelt men viktigt val! El är ju trots allt en central del av vårt dagliga liv, och det är de vardagliga valen som betyder mest. Företag och samfund har en viktig roll när det kommer till att göra ansvarsfulla val – och att välja hållbar energi ger dem möjlighet att kommunicera vad som verkligen är viktigt för dem. Fossilfri energikällor och EKOenergi kan väljas som energikälla för alla våra elavtal.

Solcellssystem för företag

Visste du att ett företag kan minska sitt fossila fotspår och spara pengar med solpaneler? På Lumo Energia erbjuder vi en lösning som passar ditt företag.

Läs mer om solpaneler

Välj Lumo Energia som din partner inom elavtal och energilösningar

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallgård, Helsingfors. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga elavtal och lösningar just för dina behov. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.