Lumo Energia

Fortlöpande elavtal för företag och husbolag

Våra fortlöpande elavtal till rörligt pris baserar sig på elpriset på nordiska elbörsen Nord Pool. Ett rörligt elavtal passar dig som vill el till aktuellt pris – och få det billigaste priset genast när elpriset sjunker. Dags att utnyttja svängningarna på elmarknaden till din egen fördel!

Tuntispot faktureras enligt elbörsens timspotpris. Om företagets elförbrukning ännu kan riktas till de billigaste timmarna, kan man rent av spara pengar.

Du kan se Nord Pools prisstatistik på Nord Pools webbplats. På priset läggs ännu vår låg marginal och våra inköpskostnader.

Företagsavtal, Tuntispot

  • Timspotpris
  • Marginal på 0,19 cent/kWh
Timspotpris + 0,19 cent/kWh + 3 €/mån. Teckna elavtal

Avtalstyp: Fortlöpande

Energikälla: Enligt avtal

Tariff: Allmän el

Priserna är moms 0 %.

Priset omfattar försäljning av el. Det lokala elnätsbolaget fakturerar elöverföringen separat enligt sin offentliga tariff.

Detta elavtal gäller företag med en årlig elförbrukning på mindre än 250 000 kWh. Om ditt företag förbrukar mer el än 250 000 kWh per år, skickar vi dig ett skräddarsytt erbjudande när du fyller i kontaktformuläret.

 

Läs Försäljningsvillkoren före du tecknar elavtalet.

 

OBS! Om du tecknar ett företagsavtal för en adress, där det inte finns ett gällande elavtal, välj ”Jag flyttar till denna adress” på beställningsblanketten. Uppge startdatum i beställningsblankettens ”Tilläggsinformation”, om du vill att avtalet börjar tidigare än om 5 dygn så vet vi att ta hänsyn till det när vi behandlar din beställning. Vi kontrollerar alltid kopplingssituationen när ett avtal inleds tidigare och kontaktar dig.

Om företaget byter elhandlare på sin nuvarande adress, kan avtalet inledas tidigast efter 15 dygn. Om företaget har ett tidsbundet avtal som löper ut, fortsätter det att gälla tillsvidare med dess nuvarande elhandlare tills det nya elavtalet börjar.

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.