Lumo Energia

Sähkösopimukset taloyhtiöille

Me Lumo Energialle tarjoamme aina edulliset sähkösopimukset kaiken kokoisiin kiinteistöihin ja taloyhtiöihin.

Sähkösopimuksen teet helposti ja nopeasti verkkosivuillamme. Valitse vain alta sopivan pituinen määräaikainen sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus?

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta on määritetty sähkön hintakehityksen ennusteiden mukaisesti parhaalle mahdolliselle tasolle. Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen ja helppo valinta silloin, kun haluat muuttumattoman kilowattitunnin hinnan pidemmäksi aikaa. Kiinteä kilowattituntihinta helpottaa kulujen ennakointia ja budjetointia.

Toistaiseksi voimassa olevissa markkinahintaisissa sähkösopimuksissamme hinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti. Markkinahintaisella sopimuksella saa sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Marginaalimme on edullinen, etkä varmasti maksa sähköstä liikaa. Pitkässä juoksussa markkinahintaiset sopimukset ovat edullisia.

Fossiiliton energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Taloyhtiöt voivat vastuullisella valinnalla viestiä eteenpäin, millaiset arvot taloyhtiössä ovat tärkeitä. Fossiilittomat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sähkösopimuksiimme.

Aurinko­sähkö­järjestelmä taloyhtiöön

Me Lumo Energialla tarjoamme sopivat aurinko­sähkö­järjestelmäratkaisut kaikkiin taloyhtiöihin koosta ja sijainnista riippumatta. Energiayhtiönä pystymme tarjoamaan juuri sinun taloyhtiöllesi sopivan palvelukokonaisuuden.

Tutustu ja ota yhteyttä

Sähköauton latauslaitteet taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin sopivat ratkaisut yksittäisestä latauspisteestä aina kaikkien autopaikkojen sähköistämiseen. Asiantuntijamme kartoittavat kohteen ja asiakastarpeen ja tekevät ehdotuksen sopivasta ratkaisusta.

Tutustu ja ota yhteyttä

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-17
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.