Lumo Energia

Mikä Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Myymme asiakkaillemme pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin kautta ostettua sähköenergiaa. Meillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Olemme Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehitämme aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Lumo Energian pääomistaja on yhdysvaltalainen Genie Energy Ltd.

 

Lumo Energia Oyj
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki

60 000 +

kotia saa meiltä virtaa

2015

perustettu Helsingissä

26

lumolaista

Meille töihin

Katso avoimet työtehtävät tai jätä avoin hakemuksesi! Rekrytointisivullamme pääset myös tutustumaan lumolaisiin ja Lumo Energiaan työpaikkana.

Katso avoimet työpaikat

Yhteistyöt ja kumppanuudet

Markkinointitiimimme tavoitat sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Missiomme

Rakennamme luotettavampaa, rehellisempää ja läpinäkyvämpää sähköalaa. Asiakkaana voit luottaa Lumo Energiaan ja tiedät meidän ajattelevan myös sinun etuasi.

 

Arvomme

Näihin periaatteisiin perustuu työmme ja koko yritystoimintamme.

Asiakaskeskeisyys

Osakeyhtiön tehtävä on tuottaa voittoa, mutta sitä ei tarvitse tehdä asiakkaan edun kustannuksella. Panostamme tuotteissamme ja viestinnässämme selkeyteen ja ymmärrettävyyteen. Vaikka et tietäisi sähköstä yhtään mitään, meillä sähkösopimuksen teko on helppoa ja selkeää.

 

Jatkuva kehitys

Lumo Energia on perustettu vuonna 2015. Näiden vuosien aikana olemme oppineet paljon, mutta vielä on paljon opittavaa ja parannettavaa. Siksi teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme tyytyväisyyden.

Avoimuus

Me tiedämme, että sähköalalla on vähän ikävä maine. Joskus ihan ansaitusti. Me haluamme olla rehellinen ja läpinäkyvä sähköyhtiö. Jos jokin sähkössä tai sopimuksissamme askarruttaa, laita kysymystä tulemaan ja me tulkkaamme energiamarkkinan salat selkokielelle.

 

Yhteishenki

Hyvä tiimihenki ja toimiva työyhteisö on toimintamme edellytys – ja yksi syy, miksi Lumo Energia on alun perin perustettu. Jokainen tiimissä rakentaa osaltaan tiimihenkeämme, mutta myös työnantajana me kannamme kortemme kekoon. Joustavat etätyöt, vapaa-ajan kunnioitus ja jokaisen tasa-arvoinen kohtelu ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Markkinoidaanko yhdessä?

Liittymällä kumppanuusmarkkinointiohjelmaamme voit tarjota sivustosi kävijöille edun ja tienata jokaisesta uudesta sähkösopimuksesta. Win-win!

Tutustu kumppanuusmarkkinointiohjelmaan

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.