Tietoa meistä

Mikä Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Myymme asiakkaillemme pohjoismaisen sähköpörssin NordPoolin kautta ostettua sähköenergiaa. Meillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Asiakkaamme voivat valita kolmesta erilaisesta sähkötuotteesta heille sopivimman sähkösopimuksen. Olemme Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehitämme aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Olemme johdon ja henkilöstön omistuksessa.


Arvot ja missio

Dynaamisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, tavoitteenamme tarjota mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa sekä käyttäjäystävällisiä ja selkeitä palveluja asiakkaillemme. Uskomme, että sähkönmyyntiä voi kehittää yhä paremmaksi ja helpommaksi kaikille osapuolille. Haluamme tuoda uusiutuvan energian myyntiin nykyajan jakamistalouden hyödyt.

Läpinäkyvyys

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan, joka perustuu pohjoismaisen sähköpörssin ajan tasalla oleviin hinta-arvioihin. Myymämme sähkön alkuperä ja toimintatapamme ovat aina avoimia asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja haluamme erottua ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Tavoitat asiakaspalvelijamme verkossa, puhelimitse ja Facebook-sivustomme kautta.


Avainhenkilöt

Samuli Melanko, toimitusjohtaja, hallituksen jäsen

Samuli vastaa yrityksen suurista linjoista, kuten liiketoiminnan kehittämisestä, brändistä sekä rahoitusmarkkinastrategiasta. Hänellä on vuosien kokemus toimitusjohtajan roolissa toimimisesta. Samuli on tiedonjanoinen ja utelias kuulemaan innovaatioista. Uusiutuvaan energiaan sitoutuminen on hänelle tärkeä elämänarvo.

Otto Savasti, sähkönmyyntiliiketoiminta

Otto vastaa sähkönmyyntiliiketoiminnan päivittäisistä toiminnoista, kuten uusiutuvan energian ostamisesta sekä myynnistä. Lisäksi Otto on avainasemassa yrityksen strategian mukaisten toimintatapojen kehittämisessä. Otolla on usean vuoden vankka tulostavoitteellinen työkokemus pohjoismaisella sähkönmyyntialalla sekä kokemusta asiakaspalvelutiimien johtamisesta.

Johdon sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@lumoenergia.fi


Hallitus

Tommi Heinonen, hallituksen puheenjohtaja

Tommi Heinonen on Siili Solutions Oyj -taustainen teknologiayrittäjä, jonka vastuualueena on työskentely Lumo Energian hallituksen puheenjohtajana sekä energia-alaan vaikuttavien disruptiivisten strategioiden tunnistaminen ja mm. energia-alalle tarjottavan lohkoketjuteknologian kehittäminen.

Pauliina Tennilä, hallituksen varsinainen jäsen

Pauliina Tennilä toimii osakkaana sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistuneessa Viestintätoimisto Bravurassa. Ennen Bravuraa Tennilä on luonut pitkän uran Wärtsilässä sijoittajasuhdejohtajana, strategisena johtajana sekä rahoituksen, taloushallinnon ja voimalaitosliiketoiminnan kehittämisen parissa. Tennilä tuo Lumo Energian hallitukseen vahvaa osaamista ja näkemystä sijoittajaviestintään sekä strategiatyöhön.

Sini Kervinen, hallituksen varsinainen jäsen

Sini Kervinen on medialiiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Hän edistää Aller Median dataliiketoimintojen kansainvälistymistä ja on toiminut aiemmin mm. digimarkkinoinnin etujärjestön IAB Finlandin hallituksen puheenjohtajana, Medialiiton neuvonantajana sekä vastannut Sanoman digitaalisten mainosratkaisujen kehityksestä. Kervisen osaaminen digitaalisen markkinoinnin, asiakasymmärryksen sekä analytiikan kehittämisessä vahvistavat hallitustyöskentelyn kautta Lumo Energian kasvunäkymiä.


Lumo Energia Oyj

Teollisuuskatu 21

00510 Helsinki

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi