Tietoa meistä

Mikä Lumo Energia?

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Myymme asiakkaillemme pohjoismaisen sähköpörssin NordPoolin kautta ostettua sähköenergiaa. Meillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Kaikki välittämämme sähköenergia on tuotettu uusiutuvista energialähteistä. Asiakkaamme voivat valita kolmesta erilaisesta sähkötuotteesta heille sopivimman sähkösopimuksen. Olemme Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehitämme aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Olemme johdon ja henkilöstön omistuksessa.

Lue lisää pörssisähköstä


Arvot ja missio

Dynaamisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, tavoitteenamme tarjota mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa sekä käyttäjäystävällisiä ja selkeitä palveluja asiakkaillemme. Uskomme, että sähkönmyyntiä voi kehittää yhä paremmaksi ja helpommaksi kaikille osapuolille. Haluamme tuoda uusiutuvan energian myyntiin nykyajan jakamistalouden hyödyt.

Läpinäkyvyys

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan, joka perustuu pohjoismaisen sähköpörssin ajan tasalla oleviin hinta-arvioihin. Myymämme sähkön alkuperä ja toimintatapamme ovat aina avoimia asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja haluamme erottua ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Tavoitat asiakaspalvelijamme verkossa, puhelimitse ja Facebook-sivustomme kautta.


Avainhenkilöt

Otto Savasti

Otto Savasti, operatiivinen johtaja (COO)

Operatiivisena johtajana Otto vastaa yrityksen päivittäisistä toiminnoista, kuten uusiutuvan energian ostamisesta sekä myynnistä. Lisäksi Otto on avainasemassa yrityksen toimintatapojen ja sähkönmyynnin kehittämisessä. Otolla on usean vuoden työkokemus sähköalalla sekä vankka kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelun kehittämisestä.

Samuli Melanko

Samuli Melanko, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Samuli vastaa yrityksen suurista linjoista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Samuli on toiminut usean vuoden ajan menestyksekkäästi yrittäjänä sekä markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Uteliaana sarjayrittäjänä Samuli on aina kiinnostunut uusista innovaatioista. Uusiutuvaan energiaan sitoutuminen on Samulille tärkeä elämänarvo.

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@lumoenergia.fi


Lumo Energia Oy

Teollisuuskatu 21

00510 Helsinki

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi