Tietoa meistä

Mikä Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Myymme asiakkaillemme pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin kautta ostettua sähköenergiaa. Meillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Olemme Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehitämme aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Olemme johdon ja henkilöstön omistuksessa.


Arvot ja missio

Dynaamisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme tavoitteenamme tarjota mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa sekä käyttäjäystävällisiä ja selkeitä palveluja asiakkaillemme. Uskomme, että sähkönmyyntiä voi kehittää yhä paremmaksi ja helpommaksi kaikille osapuolille. Haluamme tuoda uusiutuvan energian myyntiin nykyajan jakamistalouden hyödyt.

Läpinäkyvyys

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan, joka perustuu pohjoismaisen sähköpörssin ajan tasalla oleviin hinta-arvioihin. Myymämme sähkön alkuperä ja toimintatapamme ovat aina avoimia asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme erottua ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Tavoitat asiakaspalvelijamme verkossa, puhelimitse ja Facebook-sivustomme kautta.


Avainhenkilöt

Samuli Melanko, toimitusjohtaja, hallituksen jäsen

Samuli vastaa yrityksen suurista linjoista, kuten liiketoiminnan kehittämisestä, brändistä sekä rahoitusmarkkinastrategiasta. Hänellä on vuosien kokemus toimitusjohtajan roolissa toimimisesta. Samuli on tiedonjanoinen ja utelias kuulemaan innovaatioista. Uusiutuvaan energiaan sitoutuminen on hänelle tärkeä elämänarvo.

Otto Savasti, sähkönmyyntiliiketoiminta

Otto vastaa sähkönmyyntiliiketoiminnan päivittäisistä toiminnoista, kuten uusiutuvan energian ostamisesta sekä myynnistä. Lisäksi Otto on avainasemassa yrityksen strategian mukaisten toimintatapojen kehittämisessä. Otolla on usean vuoden vankka tulostavoitteellinen työkokemus pohjoismaisella sähkönmyyntialalla sekä kokemusta asiakaspalvelutiimien johtamisesta.

Johdon sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@lumoenergia.fi


Lumo Energia Oyj

Teollisuuskatu 21

00510 Helsinki

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Kuuden kuukauden määräaikainen sopimus kaikkiin kohteisiin, vaikka heti.

  • Kiinteä hinta 5,80 snt/kWh
  • Ei pitkää sitoutumista

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi