Tietoa meistä

Mikä Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Myymme asiakkaillemme pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin kautta ostettua sähköenergiaa. Meillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Olemme Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehitämme aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Lumo Energian pääomistaja on yhdysvaltalainen Genie Energy Ltd.

Lumolaisiin ja Lumo Energiaan työpaikkana voit tutustua täällä


Arvot ja missio

Dynaamisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme tavoitteenamme tarjota mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa sekä käyttäjäystävällisiä ja selkeitä palveluja asiakkaillemme. Uskomme, että sähkönmyyntiä voi kehittää yhä paremmaksi ja helpommaksi kaikille osapuolille. Haluamme tuoda uusiutuvan energian myyntiin nykyajan jakamistalouden hyödyt.

Läpinäkyvyys

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan, joka perustuu pohjoismaisen sähköpörssin ajan tasalla oleviin hinta-arvioihin. Myymämme sähkön alkuperä ja toimintatapamme ovat aina avoimia asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme erottua ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Tavoitat asiakaspalvelijamme verkossa, puhelimitse ja Facebook-sivustomme kautta.


Lumo Energia Oyj

Teollisuuskatu 21

00510 Helsinki

Puoli vuotta ilman perusmaksua!

Kahden vuoden määräaikainen sopimus edullisesti, vaikka heti. Kevään erikoisetuna ensimmäiset kuukaudet ilman perusmaksua. 

  • Kiinteä kWh-hinta 5,39 snt
  • Perusmaksu 0 € ensimmäiset 6 kk
  • Etu voimassa 31.5. saakka

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]