Lumo Energia
Tee sähkösopimus

Valittu tuote

3 v Määräaikainen

19,99 snt/kWh + 4,90 €/kk Ensimmäiset 6 kk perusmaksu 0 €

Lisätiedot

Henkilötiedot

Yhteystiedot

Käyttöpaikan osoite

Onko laskutusosoite sama kuin käyttöpaikka?

Laskutusosoite

Sopimus

Sopimustilanne
Laskutustapa Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköpostilaskun. Laskusi maksun yhteydessä voit siirtyä turvallisen ja nopean e-laskun vastaanottajaksi.
Laskutusväli Laskutamme asiakkaitamme pääsääntöisesti kuukausittain. Pienestä lisämaksusta voimme pidentää laskutusjakson 3 kuukauden mittaiseksi.
Vaihto-oikeus Vaihto-oikeus oikeuttaa tekemään uuden määräaikaisen sopimuksen kesken sopimuskauden. Hyödyt tästä, jos sähkösopimusten hinnat laskevat.

Sähkön alkuperä

Tee iisi ilmastoteko! Tarjoamme EKOenergian kesän loppuun maksutta

Valitse sähkön alkuperäksi Suomen luonnon suojeluliiton suosittelema EKOenergia ja me tarjoamme sen 31.8.2022 saakka maksutta. tämän jälkeen EKOenergia jatkuu maksullisena lisäpalveluna hintaan 0,99 snt/kWh. Hinta lisätään sähkösopimuksesi hintaan.

Sähkön alkuperä

Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelema EKOenergia on tuotettu tuulivoimalla. Lue lisää EKOenergiasta.

Fossiiliton sähkö tuotetaan vesi-, aurinko- ja tuulivoimalla.

Sekasähkö on alkuperältään varmentamatonta sähköä. Vuonna 2020 alkuperältään varmentamaton sähkö tuotettiin ydinvoimalla (39,8 %), fossiilisista energialähteistä ja turpeesta (31,3 %) sekä uusiutuvista energialähteistä (28,9 %).

Huom! Tiesitkö?

Olet valinnut sopimuksesi alkuperäksi uusiutumattomat energialähteet. Oletko varma valinnastasi? Valitsemalla toisen alkuperävaihtoehdon vähennät ympäristökuormaa ja tuet uusiutuvien energialähteiden tuotantoa.

Kampanjakoodi

Ehdot

Markkinointilupa Haluan saada tietoa Lumo Energian asiakaseduista, tarjouksista ja ajankohtaisista vinkeistä sähköpostitse tai tekstiviestitse. Emme spämmää. Voit päivittää valintaasi myöhemmin Oma Lumo -palvelussa. Tietosuojaselosteemme.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.