Sähkön tilaus

Valittu tuote

6 kk Määräaikainen

6 kk Määräaikainen

5,80 snt/kWh + 1 €/kk

Lisätiedot

Asiakastyyppi

Henkilötiedot

Asiakastiedot

Yhteyshenkilö

Yhteystiedot

Käyttöpaikan osoite

Onko laskutusosoite sama kuin käyttöpaikka?

Laskutusosoite

Sopimustilanne
Laskutustapa Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköpostilaskun. Laskusi maksun yhteydessä voit siirtyä turvallisen ja nopean e-laskun vastaanottajaksi.
Laskutusväli Laskutamme asiakkaitamme pääsääntöisesti kuukausittain. Pienestä lisämaksusta voimme pidentää laskutusjakson 3 kuukauden mittaiseksi.
Sähkön alkuperä

Valitsemalla sähkösopimuksesi alkuperäksi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioiman EKOenergian sähkösi tuotetaan tuulivoimalla. EKOenergiaverkoston asettamien kestävyyskriteereiden mukaisesti tuotantolaitokset on sijoitettu suojeltujen luontokohteiden ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolelle. EKOenergian 0,62 sentin lisämaksu tarkoittaa tavanomaisessa kerrostaloasunnossa vain noin 1–2 euron korotusta kuukausittaiseen sähkölaskuun. Ostamalla EKOenergiaa tuet myös ilmastotyötä: jokaisesta myydystä EKOenergia-megawattitunnista lahjoitetaan 10 senttiä Ilmastorahastoon. Lue lisää EKOenergiasta.

Hanko on Suomen eteläisin ja siten myös aurinkoisin kaupunki. Se on tunnettu Hankoniemestä, joka on kolmelta suunnalta meren ympäröimä. Ominaista Hangolle ovat eritoten hiekkarannat, joilta voi ihailla upeita auringonlaskuja. Valitse Hanko, jos etsit tehokasta tapaa suojella Suomen ympäristöä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Valitsemalla sähkösi lähteeksi Hangon tuet omalla panoksellasi kotimaatamme uusiutuvan energian tuotantoon siirtymisessä ja hillitset näin muun muassa ydinvoiman lisärakentamista sekä hiilivoiman käyttöä. Kaikki kuluttamasi energia varmennetaan alkuperätakuin priorisoiden aurinkoenergiaa sekä tuulivoimaa. Me sähkönmyyjänäsi huolehdimme, että hankkimasi energia sertifioidaan Finextran alkuperätakuurekisteriin, joka otettiin käyttöön 1.1.2015. Rekisterinpito on viranomaistehtävä, jota valvoo Energiavirasto.

Hanasaari on saari Espoossa, Lauttasaaren ja Keilaniemen välissä, Länsiväylän varressa. Hanasaaressa sijaitsee ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, joka rakennettiin vastineeksi rahoista, jotka Ruotsi lainasi Suomelle toisen maailmansodan aikana ja päätti olla perimättä takaisin. Vastaavasti valitessasi energiasi alkuperäksi halvan Hanasaaren otat ympäristölainaa tulevilta sukupolvilta. Sähkön alkuperästä piittaamatonkin voi tehdä ilmastomyönteisiä ratkaisuja muun muassa äänestyskäyttäytymisellä sekä vähentämällä ilmailua ja lihansyöntiä.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi