Sähkön tilaus

Valittu tuote

Aamuaurinko = Sähköä ja kahvia kiinteään hintaan

Aamuaurinko = Sähköä ja kahvia kiinteään hintaan

19,90 €/kk

Asiakastyyppi

Henkilötiedot

Asiakastiedot

Yhteyshenkilö

Yhteystiedot

Käyttöpaikan osoite

Onko laskutusosoite sama kuin käyttöpaikka?

Laskutusosoite

Sopimustilanne
Laskutustapa Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköpostilaskun. Laskusi maksun yhteydessä voit siirtyä turvallisen ja nopean e-laskun vastaanottajaksi.
Laskutusväli Laskutamme asiakkaitamme pääsääntöisesti kuukausittain. Pienestä lisämaksusta voimme pidentää laskutusjakson 3 kuukauden mittaiseksi.
Sähkön alkuperä

Koska vesivoimaa on laajalti saatavissa Pohjoismaissa, tarjoamme asiakkaillemme pohjoismaista vesivoimaa lisämaksutta, emmekä koskaan myy asiakkaillemme fossiilisista lähteistä tai ydinvoimalla tuotettua energiaa. Takaamme, että asiakkaidemme hyödyntämä vesivoima on tuotettu Pohjoismaissa.

Etsitkö tehokasta tapaa vähentää hiilidioksidipäästöjä? Valitsemalla sähkösi lähteeksi Lumo Energian tuulivoiman, tuet tuulivoimaloiden rakentamista Pohjoismaihin. Näin toimimalla voit omalla panoksellasi hillitä muun muassa ydinvoiman lisärakentamista sekä hiilivoiman käyttöä. Takaamme, että asiakkaidemme hyödyntämä tuulivoima on tuotettu Pohjoismaissa.

Etsitkö tapoja suojella Suomen ympäristöä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä? Valitsemalla sähkösi lähteeksi Lumo Energian kotimaisen aurinkovoiman, tuet omalla panoksellasi kotimaatamme uusiutuvan energian tuotantoon siirtymisessä ja hillitset näin muun muassa ydinvoiman lisärakentamista sekä hiilivoiman käyttöä. Takaamme, että asiakkaidemme hyödyntämä aurinkovoima on tuotettu Suomessa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi