Sähkön tilaus

Valittu tuote

MarkkinaPlus

MarkkinaPlus

Kuukausittain vaihtuva sähkön markkinahinta + Perusmaksu: 0 €/kk

Valitse Tuote

Asiakastyyppi

Henkilötiedot

Asiakastiedot

Yhteyshenkilö

Yhteystiedot

Käyttöpaikan osoite

Onko laskutusosoite sama kuin käyttöpaikka?

Laskutusosoite

Sopimustilanne
Laskutustapa Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköpostilaskun. Laskusi maksun yhteydessä voit siirtyä turvallisen ja nopean e-laskun vastaanottajaksi.
Laskutusväli Laskutamme asiakkaitamme pääsääntöisesti kuukausittain. Pienestä lisämaksusta voimme pidentää laskutusjakson 3 kuukauden mittaiseksi.
Sähkön alkuperä

Hanasaari on saari Espoossa, Lauttasaaren ja Keilaniemen välissä, Länsiväylän varressa. Hanasaaressa sijaitsee ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, joka rakennettiin vastineeksi rahoista, jotka Ruotsi lainasi Suomelle toisen maailmansodan aikana ja päätti olla perimättä takaisin. Vastaavasti valitessasi energiasi alkuperäksi halvan Hanasaaren otat ympäristölainaa tulevilta sukupolvilta. Sähkön alkuperästä piittaamatonkin voi tehdä ilmastomyönteisiä ratkaisuja muun muassa äänestyskäyttäytymisellä sekä vähentämällä ilmailua ja lihansyöntiä.

Hanko on Suomen eteläisin ja siten myös aurinkoisin kaupunki. Se on tunnettu Hankoniemestä, joka on kolmelta suunnalta meren ympäröimä. Ominaista Hangolle ovat eritoten hiekkarannat, joilta voi ihailla upeita auringonlaskuja. Valitse Hanko, jos etsit tehokasta tapaa suojella Suomen ympäristöä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Valitsemalla sähkösi lähteeksi Hangon tuet omalla panoksellasi kotimaatamme uusiutuvan energian tuotantoon siirtymisessä ja hillitset näin muun muassa ydinvoiman lisärakentamista sekä hiilivoiman käyttöä. Kaikki kuluttamasi energia varmennetaan alkuperätakuin priorisoiden aurinkoenergiaa sekä tuulivoimaa. Me sähkönmyyjänäsi huolehdimme, että hankkimasi energia sertifioidaan Finextran alkuperätakuurekisteriin, joka otettiin käyttöön 1.1.2015. Rekisterinpito on viranomaistehtävä, jota valvoo Energiavirasto.

EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima ympäristövastuullinen sähkötuote, joka on paitsi alkuperätakuin todennettua uusiutuvaa energiaa myös tuotettu sähköntuotantolaitosten laajemmat ympäristövaikutukset huomioiden. Ympäristösertifioitu sähkö on keskimäärin ainoastaan 2 % sekasähköä kalliimpaa. EKOenergian 0,62 sentin lisämaksu tarkoittaa tavanomaisessa kerrostaloasunnossa vain noin 1–2 euron korotusta kuukausittaiseen sähkölaskuun. Ympäristösertifioidun sähkön valitseminen antaa selvän viestin siitä, millaista energiaa jatkossa tulisi tuottaa. Ostamalla EKOenergiaa tuet myös ilmastotyötä: jokaisesta myydystä EKOenergia-megawattitunnista lahjoitetaan 10 senttiä Ilmastorahastoon, josta rahoitetaan aurinkopaneelihankkeita kehitysmaissa. Lue lisää EKOenergiasta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi