Kiinteä kuukausihinta kerrostaloon (+HBO Nordic)

Kiinteä hinta -sopimus sopii sinulle, joka asut kerrostalossa ja et halua käyttää aikaasi sähkön markkinahintojen seuraamiseen. Kiinteä hinta takaa aina saman sähkön hinnan, riippumatta markkinoiden vaihtelusta. Sähköenergian hinta, palvelun kuukausimaksu sekä muut mahdolliset lisäkulut ovat kaikki samassa kiinteässä hinnassa, sähkönkulutuksesi vaihteluista huolimatta.

Sopimus soveltuu vain kerrostaloasuntoihin, joissa on asuntokohtainen mittaus ja joissa ei ole toista määräaikaista sähkösopimusta.

Kuukausihinta: 19,90 € / kk

Selkeän kuukausihinnan lisäksi Lumo Energia tarjoaa tilaajalle puoleksi vuodeksi HBO Nordic -viihteen katseluoikeuden. Hinta si­säl­tää säh­kön­myyn­nin; säh­kön­siir­ros­ta las­kut­taa omal­la las­kul­laan pai­kal­li­nen säh­kön­siir­toyh­tiö jul­ki­sen hin­nas­ton­sa mu­kai­ses­ti. Hin­taan sisältyy ALV 24 %.

Sopimustyyppi: 12 kk ajan määräaikainen, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Energian alkuperä: Vesivoima, tuulivoima valittavissa lisämaksutta

Tariffi: Yleissähkö.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassaolevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto "Olen muuttamassa tähän osoitteeseen". Jos haluat sopimuksesi alkamaan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, laita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen "Lisätietoja"-kenttään ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden päästä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

19,90 €/kk
Tilaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi