Markkinahinta

Markkinahinta-sopimuksen vaihtuva hinta määräytyy aina sähkön markkinahinnan mukaan. Sopimus sopii sinulle, jos haluat seurata sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja haluat tarkkailla omaa sähkönkulutustasi.

Lue lisää pörssisähköstä

Nordpool-sähköpörssin hintatilastoja

  • Energian hinta: Kuukausittain vaihtuva sähkömarkkinoiden sisäänostohinta
  • Perusmaksu 0,00€ / kk
  • Hinta sisältää sähkönmyynnin, sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti

Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Energian alkuperä: Vesivoima

Energian hinnan määräytymisperuste: Nordpool-sähköpörssin Suomen hinta-alueen sisäänostohintamme + marginaali 0,49 snt/kWh + ALV 24 %. Marginaalimme on 0,6076 snt/kWh sisältäen arvonlisäveron.

Tariffi: Yleissähkö

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassaolevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto "Olen muuttamassa tähän osoitteeseen". Jos haluat sopimuksesi alkamaan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, laita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen "Lisätietoja"-kenttään ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden päästä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Kuukausittain vaihtuva sähkön markkinahinta + Perusmaksu 0,00 €/kk
Tilaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi