1v määräaikainen

Jos haluat sopimuksen jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena vuoden ajan eikä hinta muutu sopimuskauden aikana.

  • Energian hinta: 5,94 snt/kWh
  • Perusmaksu: 0,00 € /kk
  • Hinnat sis. ALV 24 %
  • Hinta sisältää sähkönmyynnin, sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti

Sopimustyyppi: Määräaikainen, yksi vuosi

Energian alkuperä: Sopimuksen mukaan

Tariffi: Yleissähkö

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassaolevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto "Olen muuttamassa tähän osoitteeseen". Jos haluat sopimuksesi alkamaan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, laita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen "Lisätietoja"-kenttään ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden päästä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Energian hinta: 5,94 snt/kWh + Perusmaksu: 0,00 €/kk
Tilaa

Tuotteemme

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme, ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: Paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi