Kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus

Kiinteä sähkön hinta kahdeksi vuodeksi eteenpäin, helppo ja turvallinen valinta korkeaan kulutukseen

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena kahden vuoden ajan, eikä hinta muutu sopimuskauden aikana.

  • Sähkön hinta: 6,49 snt/kWh
  • Perusmaksu: 0 € ensimmäiset 2 kk, jonka jälkeen 4,99 €/kk
  • Sopimustyyppi: Määräaikainen, 24 kuukautta
  • Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Sopimuksessa on kulutuskatto 6 000 kWh/vuosi. Jos vuosikulutuksesi ylittää 6 000 kWh, laskutetaan ylimenevästä kulutuksesta 8,99 snt/kWh. Vuosikulutusta tarkastellaan 12 kuukauden jaksoissa sopimuksen aloitusajankohdasta alkaen.
  • Hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

6,49 snt/kWh + 4,99 €/kk
Tilaa