Puolen vuoden määräaikainen sähkösopimus

Helppo ja nopea valinta kaikkiin koteihin, huippuedullista sähköä ilman pitkää sitoutumista

Jos ha­luat so­pi­muk­sen, jossa hinta ei jatkuvasti muutu, tä­mä so­pi­mus on si­nul­le help­po ja huo­le­ton vaih­toeh­to. So­pi­mus on voi­mas­sa mää­räai­kai­se­na puolen vuoden ajan, ei­kä hin­ta muu­tu so­pi­mus­kau­den ai­ka­na.

  • Sähkön hinta: 10,49 snt/kWh
  • Perusmaksu: 1,90 €/kk
  • Sopimustyyppi: Määräaikainen, kuusi kuukautta
  • Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Myyn­tieh­dot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

10,49 snt/kWh + 1,90 €/kk
Tilaa