Aamuaurinko – kiinteähintainen sähkösopimus

Sama hinta joka kuukausia ja kahvia kotiin kuljetettuna – kaikkiin kerrostaloasuntoihin

Kiinteähintainen Aamuaurinko-sopimus sopii sinulle, joka asut kerrostalossa etkä halua käyttää aikaasi sähkön markkinahintojen seuraamiseen. Sopimuksen kiinteä hinta takaa aina saman sähkön hinnan, riippumatta markkinoiden vaihtelusta. Energian hinta, palvelun kuukausimaksu ja muut mahdolliset lisäkulut sisältyvät kaikki samaan kiinteään hintaan sähkönkulutuksesi vaihteluista huolimatta.

Sopimus soveltuu vain kerrostaloasuntoihin.

Pakettihintaan kuuluu puolen vuoden ajan kuukausittainen kahvitoimitus Suomen johtavan pienpaahtimon, Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Kaffa Roasteryn, tuoretta ja huippulaatuista käsin paahdettua kahvia. Kuusi uniikkia, vain Lumo Energian asiakkaille valikoitua 300 gramman kahvitoimitusta jaellaan kätevästi kirjepostina. Kahvi on paahdettu aina enintään viikko ennen toimitusta. Kahvin alkuperä, paahtamisen ajankohta ja paahtaja mainitaan paketissa. Kuukausittain vaihtuvat kahvilaadut ovat paahtajien valitsemia, ainutlaatuisia, suomalaiseen makuun suunniteluja suodatinkahveja, joita on mahdollista käyttää myös espressona.

  • Hinta: 19,90 €/kk (sis. alv. 24 %)
  • Sopimustyyppi: Määräaikainen, 12 kuukautta
  • Energian alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Hinta sisältää sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti. Sopimukseen kuuluu kuusi 300 gramman kahvitoimitusta.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

19,90 €/kk
Tilaa