Määräaikaiset sähkösopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, jossa hinta ei muutu, määräaikainen sopimus on oikea vaihtoehto sinulle. Määräaikaisissa sopimuksissamme kilowattitunnilla on kiinteä hinta, joka ei voi muuttua sopimuskauden aikana, vaikka sähkön hinta markkinoilla nousisi. Näin sähkönkulutuksen kuluja on helpompi ennakoida – siksi määräaikainen sähkösopimus on turvallinen valinta erityisesti silloin, kun kulutusta on paljon.

Voit valita sinulle sopivimman määräaikaiskauden, jolloin sähkösopimuksesi hinta on voimassa 6,12, 24 tai 36 kuukautta.

3 vuoden määräaikainen sopimus sitoo sinut 24 kuukaudeksi, ja voit irtisanoa sopimuksen sen jälkeen milloin vain. Me kuitenkin sitoudumme tarjoamaan sinulle saman hinnan myös jäljelle jääville 12 kuukaudelle.

Kaikkiin sopimuksiimme voit valita sähkön alkuperäksi 100 % fossiilitonta energiaa tai Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa.

Määräaikaiset sopimuksemme

*Etua ei voi yhdistää muihin kampanjaetuihin.

Hinnat sis. alv. 24 %. Tariffi: yleissähkö. Tutustu tarkemmin myyntiehtoihin.

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]