Lumo Energia

Määräaikaiset sähkösopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, jonka hinnanmuodostus ei muutu sopimuskauden aikana, valitse määräaikainen sopimus. Kun tiedät sähkösopimuksesi hinnan etukäteen, sähkönkulutuksen kuluja on helpompi ennakoida. Siksi määräaikainen sähkösopimus onkin turvallinen valinta erityisesti silloin, kun kulutusta on paljon.

Määräaikaisen sähkösopimuksen ehdot on sovittu määräaikaiskauden ajalle muuttumattomiksi. Kahden ja kolmen vuoden määräaikaisissa sopimuksissamme on kiinteä hinta. Uudessa 2 v Hybridi -sopimuksessamme hinta muodostuu kolmesta osasta: kiinteästä kWh-hinnasta, muuttuvasta kWh-hinnasta ja kiinteästä perusmaksusta.

Valitse sinulle paras sopimus alta!

Ilmoitetut hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti. Sopimusten tariffi: Yleissähkö. Tutustu myyntiehtoihimme.

Mikä on 2 v Hybridi?

Lumo Energia 2 v Hybridi on uudenlainen sähkösopimus! Se sopii sinulle, joka haluat kiinteän hinnan edut, mutta olet samalla valmis ottamaan pienen riskin saadaksesi sähkösi hieman edullisemmin.

Hybridi-sopimuksen hinta muodostuu kolmesta osasta:

  1. Kiinteä kWh-hinta, joka on hiukan tavallisen määräaikaisen sopimuksen kWh-hintaa edullisempi.
  2. Muuttuva kWh-hinta, joka on 10 % Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen keskihinnasta. Hinta vaihtelee kuukausittain sähköpörssin keskihinnan mukaan. Keskihinta selviää aina kuun lopussa.
  3. Kiinteä kuukausittainen perusmaksu.

Sopimus on määräaikainen kahden vuoden ajan, eikä sen kiinteä hinta, perusmaksu tai hinnanmuodostusperuste voi muuttua määräaikaiskauden aikana.

 

Miten 2 v Määräaikainen, 3 v Määräaikainen ja 2 v Hybridi eroavat toisistaan?

2 v Määräaikaisessa ja 3 v Määräaikaisessa sopimuksessa kilowattitunnilla on kiinteä hinta, joka ei voi muuttua sopimuskauden aikana, vaikka sähkön hinta markkinoilla nousisi. 2 v Hybridi -sopimuksessa puolestaan kilowattitunnin hinta muodostuu kahdesta osasta: kiinteästä ja vaihtelevasta hinnasta.

2 v Hybridissä ja 2 v Määräaikaisessa on 24 kuukauden määräaikaiskausi. Määräaikaiskausi on sitova sekä asiakkaalle että sähköyhtiölle. Myös 3 v Määräaikainen sitoo sinut 24 kuukaudeksi, ja voit irtisanoa sopimuksen sen jälkeen milloin vain. Me kuitenkin sitoudumme tarjoamaan sinulle saman hinnan myös jäljelle jääville 12 kuukaudelle.

Valitse sopimukseesi päästötön sähkö

Kaikkiin sopimuksiimme voi valita alkuperätakuilla varmennettua fossiilitonta energiaa tai Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa. Valitse alkuperä sopimuksen tilauslomakkeella.

Lisää määräaikaiseen sopimukseen vaihto-oikeus

Mietityttääkö määräaikaiseen sähkösopimukseen sitoutuminen? Mitä jos sopimusten hinnat laskevat ja omasi on kalliimpi? Lisää sähkösopimukseesi vaihto-oikeus, niin voit vaihtaa sopimuksesi toiseen määräaikaiseen sähkösopimukseen kesken sopimuskauden.

Vaihto-oikeuden voi käyttää kerran 12 kuukauden aikana. Sopimuksen voi vaihtaa yhtä pitkään tai pidempään määräaikaiseen sopimukseen. Kun haluat käyttää vaihto-oikeuden, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisää vaihto-oikeus sähkösopimukseesi tilauslomakkeella! Vaihto-oikeutta ei voi lisätä sopimukseen jälkikäteen.

Oletko muuttamassa?

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Teen sopimusta osoitteeseen, jossa minulla ei ole aikaisempaa sopimusta.

Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi aloituspäivämäärä Lisätietoja-kenttään. Otamme sen huomioon sopimuksesi käsittelyssä.

Vaihdatko sähköyhtiötä?

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Vaihdan sähkönmyyjää nykyisessä kohteessa. Uuden myyjän sopimus voi alkaa aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua.

Jos määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-17
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.