MarkkinaPlus

MarkkinaPlus-sopimuksen vaihtuva hinta määräytyy aina sähkön markkinahinnan mukaan. Sopimus sopii sinulle, jos haluat seurata sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja tarkkailla omaa sähkönkulutustasi. Voit lukea lisää pörssisähköstä tästä artikkelistamme.

  • Energian hinta ja sen määräytymisperuste: Kuukausittain vaihtuva hinta, joka määräytyy Nord Pool -sähköpörssistä ostetun sähköenergian Suomen hinta-alueen kuukausittaisen keskihinnan mukaan. Hintaan lisätään sähkönmyyjän marginaali 0,6076 snt/kWh sekä sisäänostosta muodostuvat kulut 0,5 snt/kWh. Voit tarkastella Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja Nord Poolin verkkosivuilta.
  • Perusmaksu: 0 €/kk
  • Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Energian alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Hinta sisältää sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Kuukauden markkinahinta + 0 €/kk
Tilaa

Tuotteemme

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi