Markkinahintainen sähkösopimus ilman perusmaksua

Kuukausittain vaihtuva sähkön hinta on pitkässä juoksussa edullisin vaihtoehto

MarkkinaPlus-sopimus sopii sinulle, jos haluat sähköä ajankohtaiseen hintaan ja olet valmis seuraamaan sähkömarkkinoiden hintakehitystä.

  • Sähkön hinta: Kuukausittain vaihtuva hinta, joka määräytyy Nord Pool -sähköpörssistä ostetun sähkön Suomen hinta-alueen kuukausittaisen keskihinnan mukaan. Hintaan lisätään marginaali 0,99 snt/kWh. Voit tarkastella Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja Nord Poolin verkkosivuilta.
  • Perusmaksu: 0 €/kk
  • Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Kuukauden pörssihinta + 0,99 snt/kWh + 0 €/kk
Tilaa