Lumo Energia

Aurinkosähkön myynti – Sähkösopimus aurinkosähkön pientuottajalle

Onko sinulla aurinko­sähkö­järjestelmä? Toisinaan aurinkopaneelit voivat tuottaa sähköä enemmän kuin mitä itse käytät. Sähkön ei kuitenkaan tarvitse mennä hukkaan, vaan voit myydä aurinko­sähkö­järjestelmän sähköverkkoon palauttaman ylijäämäsähkön meille reiluun hintaan.

Mikrotuotanto-sopimuksemme aurinkosähkön pientuottajalle kattaa sekä käyttämäsi sähkön ostosopimuksen että ylijäämäsähkön myyntisopimuksen.

Sopimuksen voit tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sähkön osto- ja myyntisopimus aurinkosähkön pientuottajalle

Käyttämäsi sähkön ostohinta: Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihinta + marginaali 1,25 snt/kWh

Myymäsi ylijäämäsähkön hinta: Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihinta. Summasta vähennetään marginaalimme 0,19 snt/kWh.

Perusmaksu: 0 €/kk

Ilmoitetut hinnat sis. alv 24 %. Tuntikohtaisia pörssihintoja voit seurata Nord Poolin verkkosivuilta. Huomaathan, että Nord Poolin sivuilla ilmoitettuihin hintoihin lisätään alv 24 %. Myydyn ylijäämäsähkön alv 0 %. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Myyntiehdot

Jotta voit tehdä pientuottajan sähkösopimuksen, tulee tuotantolaitoksen olla kytkettynä sähköverkkoon, ja kohteessa tulee olla kaksisuuntainen mittari. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

 

Myy aurinkosähkön ylituotanto Lumo Energialle – saat parhaan korvauksen

Mikrotuotanto-sopimus on sähkön pientuottajalle paras vaihtoehto, sillä aurinko­sähkö­järjestelmä tuottaa ylijäämää päivisin, jolloin pörssihinta on korkeimmillaan. Saat siis ylituotannosta parhaan mahdollisen korvauksen. Vastaavasti sähkön ostotarpeesi painottuu yöhön, jolloin sähkön hinta on yleensä edullisimmillaan.

Kun haluat tehdä sopimuksen aurinkosähkösi ylituotannon myymisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Harkitsetko vasta aurinkopaneelien hankkimista?

Lumo Energialta saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinko­sähkö­järjestelmän haluamillasi lisäpalveluilla avaimet käteen -toimituksena. Laskurillamme selvität helposti kohteeseesi sopivan järjestelmän.

Selvitä kohteeseesi sopiva järjestelmä ja tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin

Tutustu Aurinko­sähkö­järjestelmän ostajan oppaaseen

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.