Lumo Energia

Lumo Energia Perus

Lumo Energia Perus on sähkösopimus sinulle, joka haluat sen kaikkein tavallisimman sopimuksen. Tämä sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, ja tiedät sen hinnan etukäteen. Jos siis pörssisähkösopimus arveluttaa, eikä määräaikaiskauteen sitoutuminen tunnu omalta jutultasi, valitse Perus. 

Ensimmäisen kuukauden tarjoushinta:
9,99 snt/kWh + 0 €/kk

Hinta ensimmäisen kuukauden jälkeen: 
17,99 snt/kWh + 2,99 €/kk

Tee sopimus

Hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti. Sopimuksen tariffi: Yleissähkö. Tutustu myyntiehtoihimme.

Valitse sopimukseesi päästötön sähkö

Sähkön alkuperän voit valita sopimuksen tilauslomakkeella. Kaikkiin sopimuksiimme voi valita fossiilitonta energiaa tai Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa.

Oletko muuttamassa?

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Teen sopimusta osoitteeseen, jossa minulla ei ole aikaisempaa sopimusta.

Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi aloituspäivämäärä Lisätietoja-kenttään. Otamme sen huomioon sopimuksesi käsittelyssä.

Vaihdatko sähköyhtiötä?

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Vaihdan sähkönmyyjää nykyisessä kohteessa. Uuden myyjän sopimus voi alkaa aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua.

Jos määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-17
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.