Tasaraha

Sähköä joka kuukausi samaan hintaan

Valitse neljästä eri kokoisesta pakettisähkösopimuksesta omaan kulutukseesi sopivin vaihtoehto ja unohda kilowattitunnit ja niiden vaihtelevat hinnat. Tasaraha-sopimuksella tiedät aina tarkkaan, paljonko sähköstäsi maksat. 

Tasaraha-paketit

Tasarahalla energiaa jää muuhunkin

Kiinteähintainen pakettisähkösopimus on moderni ja turvallinen valinta. Maksat sähköstä joka kuukausi saman hinnan huolimatta sähkön hinnan noususta tai oman kulutuksesi piikeistä. Sopimuksen määräaikaiskauden päättyessä sopimus uusiutuu automaattisesti seuraavalle kaudelle. Yksinkertaista.

Näin valitset oikean paketin

Yllä on kerrottu suuntaa-antavasti, minkä kokoiseen asuntoon mikäkin paketti sopii. Asunnon koko ei kuitenkaan tarkkaan kerro sähkön kulutuksesta. Kun valitset itsellesi sopivaa pakettia, tarkista vuosikulutusarvio sähkölaskustasi. Sen avulla löydät sinulle parhaimman vaihtoehdon. Valitse Tasaraha-sopimuksista paketti, jonka maksimikulutus on mahdollisimman lähellä omaa vuosikulutustasi.

Tasaraha-sopimus on helppo ja luotettava valinta

 • Määräaikainen sopimus 12 kuukauden ajan. Sopimuksen hinta on kiinteä.
 • Mikäli vuosikulutuksesi ylittää sopimuskauden aikana paketin maksimikulutuksen, laskutetaan ylimenevästä kulutuksestasi 8,99 snt/kWh kiinteän kuukausihinnan lisäksi. Vaikka paketin kulutusrajan ylittyminen pienissä määrin voi olla kannattavaakin, on parasta valita paketti, jonka kulutusrajaa oma sähkönkäyttö ei ylitä. 
 • Sopimuksen määräaikaiskauden päättyessä sopimus uusiutuu automaattisesti seuraavalle 12 kuukauden määräaikaisjaksolle. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa sopimustyppiä tai sähkönmyyjää ennen seuraavan määräaikaisjakson alkamista.
 • Jos asiakas haluaa vaihtaa sähkönmyyjää määräaikaiskauden päättyessä, tulee hänen irtisanoa sopimus Oma Lumo -palvelussa tai ottamalla yhteyttä kirjallisesti, joko sähköpostitse tai kirjeitse, asiakaspalveluumme. Irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
 • Mikäli sopimuksen hintaan tai muihin ehtoihin tulee muutoksia sopimuskauden uusiutuessa, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse 30 vuorokautta ennen uuden sopimuskauden alkamista.
 • Kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu sopimus sisältää sähkön käytön kiinteään kuukausihintaan, joka vaihtelee kulutusluokittain. Sopimus on jaettu neljään eri kulutusluokkaan vuosikulutuksen mukaan. Pakettien kulutusrajat ovat seuraavat:
  • S: 2 500 kWh/vuosi
  • M: 4 000 kWh/vuosi
  • L: 5 500 kWh/vuosi
  • XL: 7 000 kWh/vuosi
 • Lumon asiakkaana voit tarkkailla sähkönkulutustasi Oma Lumo -palvelussa. Jos alkaa näyttää siltä, että vuosikulutuksesi ylittää paketin maksimikulutusrajan, voit aina vaihtaa Tasaraha-paketin isompaan ilman lisäkuluja, myös kesken sopimuskauden. Paketin voi vaihtaa korkeamman kulutusluokan pakettiin kesken sopimuskauden (esimerkiksi paketista S pakettiin M). Pakettia ei kuitenkaan voi vaihtaa matalamman kulutusluokan pakettiin (esimerkiksi paketista L pakettiin M) kesken sopimuskauden.
 • Mikäli laskutusjakso on lyhyempi kuin täysi kuukausi, tuotteelle lasketaan päiväkohtainen hinta, joka perustuu verkkosivuilla tilausvaiheessa ilmoitettuun kuukausihintaan. Mikäli kuukausihinta olisi esimerkiksi 30 euroa ja kuukaudessa 30 päivää, olisi päiväkohtainen hinta 1 euron.
 • Sivustollamme on arvioitu, minkä kokoiseen asuntoon mikäkin paketti sopii. Sähkönkulutus voi kuitenkin vaihdella saman kokoisissakin asunnoissa esimerkiksi asukkaiden määrän ja kulutustottumusten mukaan. Asiakkaan tulee aina tarkistaa oman asuntonsa vuosikulutusarvio ja valita sopiva paketti sen perusteella.
 • Pakettihinta sisältää sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Myyntiehdot

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]