Lumo Energia

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, joka ei vaadi pitkää sitoutumista, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oikea vaihtoehto. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimuksemme ovat pörssisähkösopimuksia.

Pörssisähkösopimuksissa sähkön hinta määräytyy pohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen hintojen mukaan. Nämä markkinahintaiset pörssisähkösopimukset sopivat sinulle silloin, kun haluat sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Pörssisähköä ostaessasi voit hyötyä vaihteluista sähkön hinnassa, ja markkinahintaisten sähkösopimusten onkin todettu olevan pitkässä juoksussa edullisin vaihtoehto.

Pörssisähkösopimuksista valittavanasi on MarkkinaPlus tai Tuntispot. MarkkinaPlussassa laskutettavan kilowattitunnin hinta perustuu sähköpörssin edellisen kuukauden keskihintaan. Tuntispot-sopimuksessa puolestaan hinta muuttuu sähköpörssin tuntihintojen mukaisesti. Pörssihintoihin lisätään arvonlisävero ja sähkönmyyjän marginaali.

MarkkinaPlus

  • Kuukausittain muuttuva kWh-hinta
  • Sopii erityisesti matalaan kulutukseen
  • Ei perusmaksua – Säästät jopa 50 € vuodessa!
  • Marginaali 0,99 snt/kWh
Kuukauden pörssihinta + 0,99 snt/kWh + 0 €/kk Tee sopimus

Tuntispot

  • Tunneittain muuttuva kWh-hinta
  • Kun haluat ohjata sähkönkulutustasi
  • Marginaali 0,24 snt/kWh
Tuntikohtainen pörssihinta + 0,24 snt/kWh + 1,90 €/kk Ensimmäiset 2 kk perusmaksu 0 €! Tee sopimus

MarkkinaPlus-sopimusta suosittelemme erityisesti silloin, kun sähkönkulutus on matalaa. Kun kulutusta on vähän, kuukausittain muuttuva sähkön kilowattituntihinta ei vaikuta suuresti sähkölaskuun. Jos kulutusta on paljon, tulee varautua siihen, että laskujen summat saattavat heitellä kuukausittain, toisinaan paljonkin. Toisaalta tällöin on myös mahdollista saada suurempia säästöjä, mikäli sähkön hinta pörssissä painuu alas.

Tuntispot-sopimus puolestaan sopii paitsi matalaan kulutukseen myös korkeaan kulutukseen erityisesti silloin, kun olet valmis seuraamaan sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja tarkkailemaan omaa sähkönkulutustasi. Kulutusta on mahdollista ohjata edullisimmille tunneille, ja voit näin suoraan vaikuttaa sähkölaskusi summaan. 

Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja voit tarkastella Nord Poolin verkkosivuilla. Nord Poolissa ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Kaikkiin sopimuksiimme voit valita sähkön alkuperäksi 100 % fossiilitonta energiaa tai Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa.

Kaikki ilmoittamamme hinnat sis. alv. 24 %. Tariffi: yleissähkö. Tutustu tarkemmin myyntiehtoihin.

 

Onko sinulla aurinkopaneelit?

Myy aurinkosähkön ylituotanto Lumo Energialle.

Tutustu aurinkosähkön pientuottajan sähkösopimukseen

 

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.