Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

 

Toistaiseksi voimassa olevissa sähkösopimuksissamme sähkön hinta määräytyy pohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaan. Nämä markkinahintaiset pörssisähkösopimukset sopivat sinulle silloin, kun haluat sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Pörssisähköä ostaessasi voit hyötyä vaihteluista sähkön hinnassa, ja markkinahintaisten sähkösopimusten onkin todettu olevan pitkässä juoksussa edullisin vaihtoehto.

 

Valittavanasi on MarkkinaPlus, jossa kilowattitunnin hinta perustuu sähköpörssin Suomen hinta-alueen kuukauden keskihintaan tai sähköpörssin tuntihintojen perusteella laskutettava Tuntispot. Pörssihintoihin lisätään sähkönmyyjän marginaali ja sisäänostoista muodostuvat kulut.

 

Kaikkiin sopimuksiimme voit valita sähkön alkuperäksi 100 % uusiutuvaa energiaa tai Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa.

Toistaiseksi voimassa olevat sopimuksemme

MarkkinaPlus-sopimusta suosittelemme erityisesti silloin, kun sähkönkulutus on matalaa. Kun kulutusta on vähän, kuukausittain muuttuva sähkön kilowattituntihinta ei vaikuta suuresti sähkölaskuun. Jos kulutusta on paljon, tulee varautua siihen, että laskujen summat saattavat heitellä kuukausittain, toisinaan paljonkin. Toisaalta tällöin on myös mahdollista saada suurempia säästöjä, mikäli sähkön hinta pörssissä painuu alas.

Tuntispot-sopimus puolestaan sopii paitsi matalaan kulutukseen myös korkeaan kulutukseen erityisesti silloin, kun olet valmis seuraamaan sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja tarkkailemaan omaa sähkönkulutustasi. Kulutusta on mahdollista ohjata edullisimmille tunneille, ja voit näin suoraan vaikuttaa sähkölaskusi summaan. 

Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja voit tarkastella Nord Poolin verkkosivuilla.

Artikkelit

Hinnat sis. alv. 24 %. Tariffi: yleissähkö. Tutustu tarkemmin myyntiehtoihin.

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]