Lumo Energia

Lumo Energia Tuntispot

Tuntispot-sähkösopimus sopii sinulle, jos haluat seurata sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja tarkkailla omaa sähkönkulutustasi.

  • Sähkön hinta: Tunneittain vaihtuva hinta, joka määräytyy Nord Pool -sähköpörssistä ostetun sähkön Suomen hinta-alueen tuntihintojen mukaan. Hintaan lisätään marginaali 1,25 snt/kWh. Voit tarkastella Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja Nord Poolin verkkosivuilta.
  • Perusmaksu: 0 €/kk
  • Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan
  • Tariffi: Yleissähkö
  • Hinnat sis. alv. 24 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Tee sopimus

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Seuraa sähkön hintaa sovelluksella

Kantaverkkoyhtiö Fingridin mobiilisovelluksella pidät pörssisähkön hintaa silmällä ja voit ohjata sähkön käyttöäsi edullisemmille tunneille. Etsi sovelluskaupasta Fingridin Tuntihinta-sovellus, ja lataa se maksutta puhelimeesi.