Sähkösopimukset ja aurinkosähköjärjestelmät yrityksille ja taloyhtiöille

Etsitkö parasta sähkösopimusta tuoreelle yritykselle? Vai tarvitsetko edullisen sähkösopimuksen uuteen kiinteistöön? Ehkäpä haluat kilpailuttaa yrityksesi nykyisen sähkösopimuksen?

Olipa yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi sitten iso tai pieni me Lumo Energialla tarjoamme sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Valitse alta, millaiseen kohteeseen sähkösopimusta tarvitset – tai ehkä haluat tietää lisää tarjoamistamme aurinkosähköjärjestelmistä ja sähköautojen latauspisteistä!

Sopimuksemme

Sähkösopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille

Etsitkö sähkösopimusta kohteeseen, jossa sähkönkulutus on alle 250 000 kWh vuodessa? Meiltä saat juuri sinun yrityksellesi sopivan pituisen määräaikaisen sähkösopimuksen tai toistaiseksi voimassa olevan pörssisähkösopimuksen.

Tutustu sopimuksiin

Sähkösopimukset suuryrityksille

Kuluuko yritykselläsi sähköä yli 250 000 kWh vuodessa? Kun sähköä menee paljon, räätälöimme parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Täytä vain yhteydenottolomake, ja me otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Sähkösopimukset ja energiaratkaisut taloyhtiöille

Etsitkö parasta ratkaisua taloyhtiölle? Kun valitset oikean sähkösopimuksen taloyhtiön kulloisiinkin tarpeisiin, yhteiset kulut pysyvät kurissa ja osakkaat tyytyväisinä. Tarjoamme myös tarpeisiinne sopivat aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latauslaitteet.

Lue lisää ja tutustu

Aurinkosähköjärjestelmät yrityksille

Tiesitkö, että yrityksen on mahdollista pienentää hiilijalanjälkeään ja hankkia kustannussäästöjä aurinkosähköjärjestelmällä? Me tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Tutustu yrityksille tarjoamiimme ratkaisuihin

Uusiutuva energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Yrityksillä on tärkeä asema vastuullisten valintojen tekijänä ja mahdollisuus viestiä, mikä yritykselle on tärkeää ja mikä sen valintoja ohjailee. Uusiutuvat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sopimuksiimme.

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]