Lumo Energia

Sähkö­sopimukset ja aurinko­sähkö­järjestelmät yrityksille

Etsitkö parasta sähkösopimusta tuoreelle yritykselle? Tai ehkäpä haluat kilpailuttaa yrityksesi nykyisen sähkösopimuksen?

Olipa yrityksesi sitten iso tai pieni me Lumo Energialla tarjoamme sähkösopimukset ja aurinko­sähkö­järjestelmät juuri sinun kohteeseesi aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Valitse alta, millaiseen kohteeseen sähkösopimusta tarvitset tai tutustu tarjoamiimme aurinkosähköjärjestelmiin!

Sähkösopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille

Etsitkö sähkösopimusta kohteeseen, jossa sähkönkulutus on alle 100 MWh vuodessa? Meiltä saat juuri sinun yrityksellesi sopivan pituisen määräaikaisen sähkösopimuksen tai toistaiseksi voimassa olevan pörssisähkösopimuksen.

Tutustu sopimuksiin

Sähkösopimukset suuryrityksille

Kuluuko yritykselläsi sähköä yli 100 MWh vuodessa? Kun sähköä menee paljon, räätälöimme parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Täytä vain yhteydenottolomake, ja me otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Aurinko­sähkö­järjestelmät yrityksille

Tiesitkö, että yrityksen on mahdollista pienentää hiilijalanjälkeään ja hankkia kustannussäästöjä aurinko­sähkö­järjestelmällä? Me tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Tutustu yrityksille tarjoamiimme ratkaisuihin

Fossiiliton energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Yrityksillä on tärkeä asema vastuullisten valintojen tekijänä ja mahdollisuus viestiä, mikä yritykselle on tärkeää ja mikä sen valintoja ohjailee. Fossiilittomat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sopimuksiimme.

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.