Älykkäät aurinkosähköjärjestelmät räätälöitynä yrityksenne tarpeisiin

Lumo Energia tarjoaa yrityksellesi edistykselliset aurinkosähkön hyödyntämismahdollisuudet avaimet käteen -palveluna. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja huolehdimme, että aurinkosähköjärjestelmän hankinta ja ylläpito hoituvat täysin vaivattomasti.

Selvitämme yrityksellesi mahdollisuudet tukien saamiseen aurinkosähköön investoimiseksi. Lisäksi tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja tarpeen mukaan. Palveluumme kuuluu myös lupaselvitysten tekeminen sekä tarvittavien ilmoitusten tekeminen järjestelmän rekisteröimiseksi.

Monitoroimme itse asentamiamme voimaloita, joten sinun ei tarvitse itse huolehtia toimintaan liittyvistä asioista. Raportoimme vuosittain, paljonko aurinkovoima on tuottanut säästöä yrityksellesi ja paljonko yrityksesi C02-päästöt ovat vähentyneet aurinkovoiman myötä.

Asiantuntijamme suunnittelevat juuri teidän kohteeseenne sopivan voimalakokonaisuuden, jossa otetaan huomioon erityisesti sähkönkulutusprofiilinne, jolloin tuotettu sähkö saadaan mahdollisimman tehokkaasti käytettyä liiketoimintaprosessienne tueksi.

Avaimet käteen -palvelumme yrityksille

 1. Tuotanto- ja hyödyntämissimulaatio

  Aivan aluksi toimitamme teille tarkat laskelmat yrityksenne mahdollisuuksista hyödyntää aurinkovoimaa. Hyödynnämme simulaatio-ohjelmaamme sopivan kokoisen järjestelmän ja sen vuosittaisen sähköntuotannon arvioimiseen. Käytämme hyödyksi kiinteistönne tuntikohtaisia kulutustietoja, joiden perusteella laskemme, kuinka suuri osa tuotetusta sähköstä kuluu kiinteistön tarpeisiin ja yrityksenne eri toimintoihin.

   

  Selvitämme kanssanne myös, mitkä toiminnot on mahdollista siirtää tapahtumaan optimaaliseen ajankohtaan, jotta niihin voidaan hyödyntää ilmaista aurinkovoimaa. Näiden tietojen perusteella suosittelemme yrityksellesi sopivaa voimalakokonaisuutta ja esitämme teille saavutettavan taloudellisen ja ekologisen hyödyn.

 2. Kartoituskäynti ja asennussuunnitelman teko

  Tulemme paikan päälle tekemään karoituskäynnin kohteeseenne asennettavaksi suunnitellusta järjestelmästä. Kartoituskäynnillä varmistetaan mm. katon kunto ja kantavuus, kaapelointireitit ja sähkökeskuksen vaatimat muutostyöt. 

 3. Asennus, voimalan käyttöönotto ja käyttökoulutus

  Asennamme aurinkovoimalan ja huolehdimme käyttöönottoon liittyvistä paperitöistä puolestanne. Perehdytämme kiinteistönne huoltohenkilökunnan järjestelmän huoltoon ja turvallisuuteen liittyviin asioihin. Voimala voidaan yleensä ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen.

 4. Toiminnan valvonta ja ylituotannon osto

  Seuraamme asentamiemme voimaloiden toimintaa ja sähköntuotantoa, ja ohjelmistomme havaitsee mahdolliset häiriötilanteet automaattisesti. Käyttöönoton jälkeen voimalan olemassaolo ei näy yrityksenne arjessa mitenkään – paitsi pienempien sähkölaskujen muodossa.

Miksi aurinkosähkö?

 

 

 

Oletko kiinnostunut yrityksesi mahdollisuuksista hyödyntää aurinkosähköä?

Jätä yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]