Lumo Energia

Määräaikaiset sähkösopimukset yrityksille ja taloyhtiöille

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta on määritetty sähkön hintakehityksen ennusteiden mukaisesti parhaalle mahdolliselle tasolle. Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen ja helppo valinta silloin, kun haluat muuttumattoman kilowattitunnin hinnan pidemmäksi aikaa. Kiinteä kilowattituntihinta helpottaa kulujen ennakointia ja budjetointia.

Jos siis haluat yrityksellesi sopimuksen, jossa hinta ei jatkuvasti muutu, määräaikainen sopimus on helppo ja huoleton valinta. Sopimus on voimassa valintasi mukaan yhden tai kahden vuoden ajan, eikä hinta muutu sopimuskauden aikana.

Yrityssopimus 24 kk määräaikainen

  • Kiinteä kWh-hinta 24 kk ajan
  • Helpottaa kulujen budjetointia
  • Helppo ja huoleton ratkaisu
25,73 snt/kWh + 3,15 €/kk Tee sopimus

Sopimustyyppi: Määräaikainen

Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan

Tariffi: Yleissähkö

Hinnat alv. 0 %. Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Sopimukset ovat yrityksille, joiden kulutus on alle 100 MWh/vuosi. Jos kulutus on yli 100 MWh/vuosi, saat tarjouksen sopimuksesta täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä yrityksen sähkösopimusta osoitteeseen, jossa sillä ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse sopimuksen tilauslomakkeelta vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksen alkavan alle 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen sopimuksen käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos yrityksesi vaihtaa sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessaan, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos yrityksellä on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjällä, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.