Lumo Energia

Sähkösopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille

Aika tehdä sähkösopimus yritykselle? Me Lumo Energialla tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille aina edulliset sähkösopimukset. Valittavanasi on sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia.

Valitse alta yrityksesi tarpeisiin paras sähkösopimus! Sopimuksen teet helposti ja nopeasti verkkosivuillamme.

Nämä sopimukset ovat yrityksille, joiden vuotuinen sähkönkulutus on alle 100 MWh. Jos yrityksesi sähkönkulutus on yli 100 MWh vuodessa, täytäthän yhteydenottolomakkeen, ja saat yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta on määritetty sähkön hintakehityksen ennusteiden mukaisesti parhaalle mahdolliselle tasolle. Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen ja helppo valinta silloin, kun haluat muuttumattoman kilowattitunnin hinnan pidemmäksi aikaa. Kiinteä kilowattituntihinta helpottaa kulujen ennakointia ja budjetointia.

Toistaiseksi voimassa olevissa markkinahintaisissa sähkösopimuksissamme hinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti. Markkinahintaisella sopimuksella saa sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Marginaalimme on edullinen, etkä varmasti maksa sähköstä liikaa. Pitkässä juoksussa markkinahintaiset sopimukset ovat edullisia.

Fossiiliton energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Yrityksillä on tärkeä asema vastuullisten valintojen tekijänä ja mahdollisuus viestiä, mikä yritykselle on tärkeää ja mikä sen valintoja ohjailee. Fossiilittomat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sopimuksiimme.

Aurinko­sähkö­järjestelmät yrityksille

Tiesitkö, että yritys voi pienentää hiilijalanjälkeään ja hankkia kustannussäästöjä aurinko­sähkö­järjestelmällä? Me Lumo Energialla tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Tutustu aurinkosähköjärjestelmiin

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.