Lumo Energia

Sähkösopimukset suuryrityksille

Etsitkö edullista ratkaisua yrityksesi sähkönhankintaan? Onko yrityksesi sähkönkulutus yli 100 MWh vuodessa? Suuryrityksen sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa, jotta voi varmistua siitä, ettei kuluja valu hukkaan. Me Lumo Energialla tarjoamme parhaat sähkösopimukset aina kilpailukykyiseen hintaan.

Saadaksesi tarjouksen sähkösopimuksesta täytä vain alla oleva lomake. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä, ja saat parhaan tarjouksen juuri sinulle sopivasta sähkösopimuksesta.

Yhteydenottolomake on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden sähkönkulutus on yli 100 MWh/vuosi. Jos kulutusta on vähemmän, tutustu sähkösopimuksiin täällä.

Jätä yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Fossiiliton energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Yrityksillä on tärkeä asema vastuullisten valintojen tekijänä ja mahdollisuus viestiä, mikä yritykselle on tärkeää ja mikä sen valintoja ohjailee. Fossiilittomat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sopimuksiimme.

Aurinko­sähkö­järjestelmät yrityksille

Tiesitkö, että yritys voi pienentää hiilijalanjälkeään ja hankkia kustannussäästöjä aurinko­sähkö­järjestelmällä? Me Lumo Energialla tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Tutustu aurinkosähköjärjestelmiin

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.