Taloyhtiöiden sähkösopimukset isännöitsijöille

Etsitkö sähkösopimusta taloyhtiölle? Me Lumo Energialle tarjoamme aina edulliset sähkösopimukset kaiken kokoisiin kiinteistöihin ja taloyhtiöihin. Sopimuksen teet helposti ja nopeasti verkkosivuillamme. Valitse vain alta sopivan pituinen määräaikainen sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Yrityssopimuksemme

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus?

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta on määritetty sähkön hintakehityksen ennusteiden mukaisesti parhaalle mahdolliselle tasolle. Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen ja helppo valinta silloin, kun haluat muuttumattoman kilowattitunnin hinnan pidemmäksi aikaa. Kiinteä kilowattituntihinta helpottaa kulujen ennakointia ja budjetointia.

Toistaiseksi voimassa olevissa markkinahintaisissa sähkösopimuksissamme hinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti. Markkinahintaisella sopimuksella saa sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Marginaalimme on edullinen, etkä varmasti maksa sähköstä liikaa. Pitkässä juoksussa markkinahintaiset sopimukset ovat edullisia.

Uusiutuva energia on vastuullinen valinta

Sähkön alkuperän valitseminen on helppo mutta sitäkin merkittävämpi päätös – onhan sähkö tärkeä osa arkeamme, ja juuri arkiset valinnat ovat niitä, joilla on merkitystä. Taloyhtiöt voivat vastuullisella valinnalla viestiä eteenpäin, millaiset arvot taloyhtiössä ovat tärkeitä. Uusiutuvat energialähteet ja EKOenergia ovat valittavissa kaikkiin sähkösopimuksiimme.

Valitse kumppaniksesi sähkösopimus- ja energiaratkaisuissa Lumo Energia

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa sijaitseva sähköyhtiö. Tarjoamme aina kilpailukykyiset sähkösopimukset ja energiaratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]