Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus yrityksille ja taloyhtiöille

Toistaiseksi voimassa olevissa markkinahintaisissa sähkösopimuksissamme hinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti. Sopimuksella saa sähköä aina ajankohtaiseen hintaan. Marginaalimme on edullinen, etkä varmasti maksa sähköstä liikaa.

Valittavana on MarkkinaPlus, jossa kilowattitunnin hinta perustuu sähköpörssin Suomen hinta-alueen kuukauden keskihintaan tai sähköpörssin tuntihintojen perusteella laskutettava Tuntispot. Mikäli yrityksen sähkönkulutusta voi ohjailla, saa Tuntispot-sopimuksella säästöä.

Nord Pool -sähköpörssin hintatilastoja voi tarkastella Nord Poolin verkkosivuilta.

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimuksemme yrityksille

Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sähkön alkuperä: Sopimuksen mukaan

Tariffi: Yleissähkö

Hinnat alv. 0 % 

Hinnat sisältävät sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti.

Sopimukset ovat yrityksille, joiden kulutus on alle 250 000 kWh/vuosi. Jos kulutus on yli 250 000 kWh/vuosi, saat tarjouksen sopimuksesta täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

 

Myyntiehdot

 

Jos olet tekemässä yrityksen sähkösopimusta osoitteeseen, jossa sillä ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse sopimuksen tilauslomakkeelta vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksen alkavan alle 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen sopimuksen käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos yrityksesi vaihtaa sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessaan, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos yrityksellä on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjällä, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]